diumenge, 1 de març del 2009

Pepe Rubianes i l'entrevista del mil·leni

La primera notícia que n'he tingut ha estat a través del Facebook.

M'ha sobtat. Per tots i totes era conegut que si ara fa aproximàdament un any havia abandonat els escenaris era per malaltia. Em creia i em pensava que en un futur hi tornaria a pujar. Malauradament només serà en el nostre imaginari col·lectiu. A l'incombustible Pepe Rubianes el càncer l'ha vençut a l'edat de 61 anys (no puc evitar pensar que és també l'edat del meu pare).

Ho he llegit ja a varis blogs (en Jordi, l'Isaac, en Ramon) on es feien ressò de la notícia. Potser és inevitable fer-ho. Pepe Rubianes era (sap molt greu parlar en passat) una persona desacomplexada (o així la veia jo) que deia les coses tal com les pensava. Precisament això li va portar problemes. No es callava res, i ho feia amb una ironia i un humor que a mi m'agradaven.

Cadascú segurament en tindrà algun record o altre, d'alguna representació, d'alguna entrevista, d'alguna col·laboració... Jo he anat a l'habitació de la meva germana. He buscat pels prestatges. De seguida l'he trobat. Una cinta de vídeo. El títol?
Malalts de Tele. L'entrevista del mil·leni amb Pepe Rubianes.

Recordo aquell dia. He buscat quin era. Just demà farà 10 anys. El 2 de març de 1999 a 2/4 d'11 de la nit, Toni Soler junt amb la seva dona Rosa Andreu i tot l'equip del programa començaven una entrevista de 9 hores a Pepe Rubianes. Segurament només amb ell era possible. Recordo que me'n vaig anar a dormir tard, amb ells, i que abans d'anar a l'escola (era la meva època Pare Coll) em vaig despertar, també amb ells. Recordo el final, tots els globus caient per l'escenari i ell encara xerrant!!!

Llegeixo també per la xarxa, els comentaris que la gent li deixa. Són curiosos, demostren que és una persona que va marcar. A continuació, un recull dels millors moments de Pepe Rubianes a TV3 que he trobat.

5 comentaris:

  1. Jo també Ori,

    Avui quan he llegit al diari ha sigut com bon punyal de realitat...!
    Es trobarà a faltar.

    ResponElimina
  2. Hola, no ens coneixem de res, però estic buscant com una boja L'entrevista del mil·leni per internet i he vist això del video?

    Tens t'entrevista sencera? Com pot ser que internet estigui plena de coses, i no trobi aquesta antològica entrevista per descarregar??

    Salutacions des de Barcelona.

    ResponElimina
  3. Hola Snippopyram!
    He entrat al teu blog, però em sortia un missatge d'error.
    Doncs si que tinc l'entrevista del mil·leni sencera grabada en video.
    Suposo que per internet és difícil. El youtube només et permet penjar 10 minuts de grabació, i l'entrevista va durar 9 hores!!!!
    Suposo que en podria fer una còpia i fer-te'la arribar per correu o...

    Però de tenir-la, a casa la tenim!

    ResponElimina
  4. Si voleu l'entrevista sencera, la podeu trobar a http://www.hellfreak.es/noticias/1799-l'entrevista-del-mil·lenni-con-pepe-rubianes.html

    ResponElimina
  5. Hola Òria i la resta de gent que comenta evidentment. Ara TV3 ha penjat l'entrevista del mil·leni tota sencera i sense publicitat al servei 3alacarta. L'han dividit en dos trossos de 4 hores i mitja aprox pq sense publi dura menys de 9 hores. Hi ha formes de descarregar-los els videos d'allà però és massa complex d'explicar amb un comentari d'un post però vaja, us poso un link d'una web on explica com baixar-te els videos del 3alacarta de TV3. http://tvalacarta.wordpress.com/2009/01/05/como-descargar-videos-de-3alacarta-en-tv3/

    Aki està explicat... A cuidar-se,

    ArNaU

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)