diumenge, 18 d’abril del 2010

una nit d'inspiració!

A mitja nit em feia (i feia) una pregunta:

que és que potser la meva ment funciona com aquells dos pèsols que es fumen un porro?

Era una pregunta resultat d'una nit completa, plena d'inspiració -bastant freak, perquè no dir-ho!-.

Es començava a albirar la fi d'un gran concert amb la participació de 3 grups potents, 2 de locals, Intifada, actuant amb energia, preparats, amb un guió i una coreografia estudiada, i amb el detall d'una indumentària singular i cridanera; i Mimmisikous, per mi coneguts ja d'abans, grup integrat només per membres de gènere masculí (sí.. un detall amb el que em vaig fixar), que transmetien molta força i ritme amb les ganes que ells mateixos hi posaven -es notava que ho vivien-; amb un tercer grup provinent de Montcada, La Pegatina, que ja n'he parlat amb anterioritat aquí i aquí, i que avui encara segueixen despertant en mi una gran energia i vitalitat; quan una amiga va anomenar les paraules màgiques que ho van desencadenar tot, les paraules màgiques que cada any, durant la vesprada del 5 de gener, Melchor pronuncia des del balcó de l'Ajuntament de Vic: a la dormitare!.

Ho vaig entendre tot. És una gran falàcia. Els reis mags, els reis d'Orient, no es dediquen a anar casa per casa a recompensar els infants que s'han portat bé durant l'any, amb tot de regals i llaminadures, deixant pel contrari carbó als demés entremaliats.

Els reis mags estan jugant al geocaching!!!!!
I segur que algú es preguntarà com m'atreveixo a fer aquesta afirmació tan contundent. Doncs responent a simples preguntes...
  1. Per què els reis no porten regals als nens i nenes de Somàlia, o de segons quins països subdesenvolupats? Que potser allà hi ha la concentració més alta d'infants gamberros? I aquests, no es mereixen doncs, el carbó? Per què no el reben, eh, el carbó?
  2. Com s'ho fan per localitzar les cases i xemeneies de tanta gent amb exactitud, per poder-ho deixar tot en una mateixa nit?

Doncs és molt senzill.

Responent a la primera pregunta, cito un punt bàsic de la normativa del geocaching "Si vols, pots emportar-te algun dels seus objectes, però deixa a canvi alguna cosa pels que segueixen el joc." És a dir, els reis només porten regals a aquelles cases on els han deixat quelcom preparat: una copeta de cava, un got de llet, unes galetes, o... I precisament segons el què els han deixat, fan l'intercanvi, i hi porten o bé regals, o bé carbó, o bé...

Pensant en la segona pregunta, la resposta és encara més senzilla. Per poder jugar al geocaching, és necessari tenir un GPS, el qual et dóna les coordenades exactes on has d'anar. De quina forma més ràpida podrien els reis localitzar les cases i les xemeneies amb tanta exactitud, si no fos per l'ús d'un GPS que et localitza via satèl·lit les coordenades?

En fi.. que algun dia s'havia de dir la veritat sobre els Reis Mags d'Orient, i aquest dia ha arribat!

2 comentaris:

  1. aixì que els reis mags jugen al geocaching... interessant!

    ResponElimina
  2. Sònia... sí... sembla ser que sí!
    Al moment de descobrir-ho, em va impactar força.. però a mesura que hi vaig donant voltes, ho veig més i més clar!!!!! XD

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)