dilluns, 13 d’abril del 2009

va de noms!

Òria té música.
Òria és divertit.
Òria és curiós.
Òria és diferent.


I què carai! Òria m'agrada! Avui reivindico el meu nom! (sí sí! Tal com ho llegeixes! El meu nom!) Pocs dies després que a casa en parli, i "em donin el vist-i-plau" per a canviar-me el nom!
És un tema que tenia pendent, no sóc jo qui el vaig triar, tot i ser qui l'havia de sentir tota la vida. Em sabia cert greu. Però vista la resposta de casa... doncs això! Que aviat no només per amistat, sinó que a tots els papers (cal dir que a la feina, ja hi consto com a òria a la majoria de llocs) el meu nom constarà només de 4 lletres.

(i per cert, només com a curiositat, vaig a fer un símil amb Rupit i Pruit, i és que com el meu poble, el meu nom té les mateixes lletres (excepte la v) però en diferent ordre, que el meu primer cognom!)

6 comentaris:

  1. mmmmmmmm...!!!
    hehehe, ben observat anònim/a!!!
    po la gràcia (si més no a mi) me la fa igual! X'D

    el que m'he descuidat d'escriure al blog, és que la reacció del meu pare va ésser: po per òria te'l vols canviar? ja n'hi va haver una d'òria a Rupit!!!

    i clar... el que ens passa, que associem els noms a la simpatia que sentim per les persones... així que no li agrada gaire que em passi a òria, po per l'òria que hi va haver a Rupit!
    quines coses!

    ResponElimina
  2. Ei, ja saps que m´encanta aquest nom. Ja t´ho vaig dir. Per tant, et felicito Òria. I a partir d´ara, quan et vegi, veuré també una oreneta, l´ocell amb qui identico el teu nom. I ara és temps d´orenetes i per tant no hauries pogut triar millor moment...

    ResponElimina
  3. Quina gràcia Joan!
    Doncs sí sí, m'ho has dit algun cop que t'agrada el nom! Ho celebro! A veure si amb gent com tu aconsegueixo que se'm digui òria!!!!

    I ja que parles d'orenetes... doncs mira, potser faig com elles, i el dia menys pensat marxo volant a l'altra punta del món!
    XD

    ResponElimina
  4. nena, et canviaràs el nom?

    ResponElimina
  5. jajaja!
    Bon dia Gemma! Quina ilu veure't per aquí!
    Doncs sí... la veritat és que sí!
    M'agrada òria, més que glòria (i a més ara la gent ha agafat el costum de dir-me maria glò, cosa que suporto menys..), així que perquè no hi hagi excuses.. en breu em canvio el nom! ;p
    A tu no et suposarà canvi, sempre m'has dit òria, i a casa teva, te mare també! XD

    Ha anat bé per Palamós? Segur que sí! llàstima de la pluja! Quedem i ens pliquem?!
    petonet!

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)