dissabte, 26 de juliol del 2008

si cada nit donant quatre passes...

...podem anar de Festa Major!

Així ho deien Els Pets en el mític tema del "Munta-t'ho bé", i certament és fàcil veure que amb la calor es multipliquen les Festes Majors dels nostres pobles i ciutats. Ahir, en coincidir vàries festes a les nostres contrades com les de Torelló, Sant Julià de Vilatorta i/o Sant Miquel de Balenyà, una amiga i jo mateixa ens vam decidir per la darrera, seduïdes pel seu cartell.

Quan vam arribar (gairebé per casualitat), eren prop de les 12 de la nit i sonaven ja els primers acords amb Se atormenta una vecina. Vinguts del barri de Sant Andreu de Barcelona, jo els havia vist actuar l'any anterior a la Festa Major Jove de Vic. Amb les seves versions del "Bola de drac", "el coche fantástico" o "GhostBusters" entre altres, no van deixar indiferent a ningú. Un públic cada cop més nombrós i entregat fruïa amb les seves propostes quan 2 hores més tard donaven pas a La Orquestra Di-versiones; aquests últims, provinents de la Costa Brava van realitzar una actuació més íntima i personal degut al lligam d'un dels components del grup amb la pròpia població de Sant Miquel de Balenyà. Era impossible quedar-se quiet sentint els sons de cançons de tota mena versionades per una banda on el factor atrezzo també és important.

La coincidència va fer que en l'instant que vaig grabar anit, moment en plena acció de la Orquestra Di-versiones, casualment cantessin una cançó que té certa relació amb mi. Escolta-la a continuació:



*Com a apunt final, comentar que aquests últims tenen programada una nova actuació aquest proper divendres a Vic, en motiu de les Festes del Carquinyoli del carrer de Gurb. Ens hi trobarem!

3 comentaris:

  1. nena magnesi, a veure si vens a escalar d'ua puta vegada!!! que no vens ni amb goma2!

    ResponElimina
  2. puta merda!
    (per no perdre la costum)

    ResponElimina
  3. el sol és groc, la lluna té cràters i les flors són de tots colors.
    ho has entès?!

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)