dimecres, 30 de juliol del 2008

Nit d'espectacles!

Annit, un cop sortida de la feina, carretera amunt i a Rupit, on vaig gaudir d'una autèntica nit de teatre. Dos espectacles diferents, molt diferents, i que actualment estan en dues fases del prcocés, també molt diferents.

El primer cas, amb una colla de rupitencs i pruitencs (ah! i també manlleuencs!), "vam gestar" l'obra de teatre que en dos mesos interpretarem a Rupit en motiu de la Festa Major. Vam començar bé, només el 60% d'assistents d'Eskatankanga Teatre, i segur que algun d'ells ja no el veuré fins el propi dia de l'obra! Però com cada any, tots i totes farem tot el que podrem, amb molta il·lusió i ganes, i amb l'objectiu de realitzar l'obra amb tota la fidelitat possible al que ens marqui el paper.

En segon cas, i una mica per sorpresa (tot just m'ho havien comentat el dia abans per telèfon), vaig anar a veure un espectacle que una colla de joves (uns 60!) van oferir-nos com a final de les seves colònies. Són nois i noies de tot Catalunya, entre 10 i 16 anys, que han passat 15 dies a La Devesa de Rupit realitzant un intensiu de cant i ball.

Qui no ha vist algun cop la pel·lícula GREASE? O potser el musical? Gairebé tothom! Se'n sap l'argument, però viure-ho en directe, amb joves interpretant-ho amb ganes, i amb la banda i la música sonant també en directe, li dónen un encant molt diferent.
Des d'aquí, un fort aplaudiment pel saxofonista. Ho va fer de conya!



Una llàstima l'equip d'àudio, que no va acabar de funcionar del tot bé i va ocasionar una mala passada a més d'un. També admirable la veu d'alguna noia que realment feia posar la pell de gallina (bé, ella, i la fresqueta que feia ahir a Rupit....). L'enhorabona!

A veure si nosaltres ho fem igual de bé...

3 comentaris:

  1. Orieta!!!!
    Que no sabia que tenies blog!! Dona podries avisar! :)
    Gràcies pel teu comentari, m'ha fet molta il·lusió :)
    Un dia d'aquests enviem un correu amb la teva direcció de casa!
    Molt xulo el video, quina enveja! Tinc ganes de fer teatre!!
    Un superpetó! :)

    ResponElimina
  2. hola puta warra!
    pels que no saben perquè et dic això: és carinyosament.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)