diumenge, 29 de juny del 2008

Per l'Alliberament Gai, Lesbià, Transsexual i Bisexual!

-Es pensaran que ets lesbiana!- em comentava un "company de batalles" mentre feia una pausa entre enquesta i enquesta celebrant la commemoració del dia de l'Alliberament Gai, Lesbià, Transsexual i Bisexual.

Crec que li vaig donar la millor resposta que es podia esperar: -M'és igual!

Estem vivint en una societat injusta, fa temps que ho sé, però fins i tot així hi ha coses que em sorprenen.

Trobo estúpids alguns comentaris que he llegit recenment sobre la creació de la nova associació que s'ha creat a Osona "Tal com som". Crec que són comentaris que han sortit de persones amb una mentalitat cruel, tancada i excloent, similar a la que devia tenir Hitler.

Em sorprèn encara més, i en vista a les reaccions de la gent, que en realitzar l'enquesta majoritàriament es respongui que l'homosexualitat està normalitzada en comarques com la nostra (Osona, Ripollès, Bages...). És evident que això no és cert.

També m'ha sorprès (ho confesso) la reacció de gent més pròxima, tot i que se'm fa més fàcil d'entendre. Hi ha un progressiu augment de gent que entén la homosexualitat com una orientació sexual, però a la vegada, els fa por en el sentit que se'ls pugui confondre a ells o elles mateixes també com a homosexuals.

En donar-li aquella resposta, vaig fer evident que a mi, m'era indiferent. No trobo cap mal en que se'm confongués per lesbiana. De fet, ho prefereixo a moltes d'altres coses, que malauradament són molt més presents en la nostra societat.

*Clicant el següent enllaç, pots veure informació i un petit video de la performance que vam realitzar des de les JERC d'Osona, Ripollès i Lluçanès, condemnant l'homofòbia.

1 comentari:

  1. Felicitats a les JERC per l'acte de dissabte. Continuem avançant contra la homofòbia !!

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)