diumenge, 27 de novembre del 2011

homes!

En motiu del 25 de novembre, Dia internacional de la no-violència vers les dones, s'han portat a terme molts actes arreu.
No per evitar que aquest dia no succeeixin fets de violència de gènere, sinó per conscienciar la societat que cap discriminació ha de ser permesa en cap dels 365 dies de l'any, i que la violència física o la psíquica -que tot sovint hi és però no es veu-, s'ha de combatre dia rere dia, remarcant que és feina de totes i també de tots.

El grup 3·Teatre de Seva va programar dues funcions de l'espectacle Homes!
Ahir dissabte a una sala polivalent pràcticament plena, deu joves actrius van representar alguns episodis de la obra original de la companyia T de Teatre.
Una obra divertida i amena que escenifica els trets típics i tòpics, però també sovint certs, existents en les relacions entre homes i dones.

A Seva, deu joves ens van fer gaudir d'una bona estona, majoritàriament amb un somriure o una rialla dibuixada als llavis, i pensant fins a quin punt les parelles que hi havia entre el públic de ja més avançada edat s'hi sentien identificades.

Imatge d'un instant de l'obra Homes! a Seva, per 3·Teatre.


"Homes! és una obra on les actrius parlen sense embuts dels homes. I per parlar del sexe oposat, ho fan recordant alguns passatges cèlebres de personatges llibertins, i es fiquen a la pell d'"ells", per fer una dissecció sense por, del tema de les relacions amb els homes del món actual. Va des d'una conversa femenina sobre la realitat masculina, passant per tractar els problemes de la solteria, fins a reflexar els avatars de la vida conjugal."

A continuació, el fragment Ramon, de les T de Teatre...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)