dimarts, 1 de març del 2011

s'han acabat les rebaixes?

Després d'un parell de mesos arrencats just després de reis, desapareixen els cridaners cartells dels aparadors temptant els passejants amb l'anunci de grans descomptes.
Les botigues deixen enrera els pantalons de pana, els jerseis gruixuts de llana i les botes altes per donar pas a una nova temporada.
1 de març, com cada any, s'han acabat les rebaixes!

S'han acabat les rebaixes?

Ahir llegia sorpresa que Infidels, una sèrie amb un alt índex d'audiència, i que jo just feia unes poques setmanes havia començat a seguir, desapareix de la graella de programació de TV3.
Però ja n'havia llegit alguna cosa abans...
A algú no li agrada i aplica censura sobre una sèrie fictícia ben entrats ja al segle 21.
Si no li agrada, que no la miri!

Però s'han acabat les rebaixes?

Perquè TV3 és notícia en d'altres bandes del país darrerament.
Clar que ells i elles no ho poden veure per les notícies, de TV3.
Estan #sensesenyal des de ja fa uns dies degut a les multes imposades pel Govern de Camps a Acció Cultural pel País Valencià per mantenir oberts els repetidors que transmetien el senyal de TV3 a milers de llars del sud.
Potser volen suprimir de determinats territoris (o potser de tots) una cultura, una llengua i una tradició. Altre cop, segle 21, i sense senyal, sense calers (perquè a tothom l'hi és familiar el senyor Camps per estar imputat en delictes varis) i sense llibertat d'expressió.

Segur que s'han acabat les rebaixes?

Els 80 km/h han estat notícia.
De fet, una de les primeres accions realitzades pel govern de CiU va ésser fer desaparèixer la prohibició de superar els 80 km/h a l'entrada de Barcelona. Un amic en parlava en termes mediambientals.
Però tot i passar dels 80 a velocitat variable, ara ens imposen que no és que no puguem superar els 120 km/h en autopistes, ara ja, ni tan sols, els 110...

Segur segur, que s'han acabat les rebaixes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)