dijous, 20 de gener del 2011

Hi ha algú a l'altra banda?

Fa uns dies vaig anar a veure una obra de teatre. Sorprenent. Per definir-la d'alguna manera.

Sóc sincera en afirmar que en acabar-se no havia entès massa res. Però gràcies a tractar-se d'una obra de la sèrie dels dijous de l'Institut del Teatre, després va començar una breu tertúlia col·loqui, amb tots aquells i aquelles que van desitjar quedar-se. Ho vaig fer.

Quan puc, intento comprendre les coses.

El títol de l'obra és d'allò més encertat. Hi ha algú a l'altra banda?. Es tracta del treball fi de carrera de 5 joves actors i actrius que desperten inquietuds a tots aquells que els observen. Es tracta d'una tragicomèdia radiofònica.

L'ús de la ràdio és precisament la metàfora perfecta per visualitzar la dificultat de les relacions. De tot tipus de relacions. Quan parles, estàs segur que algú t'escolta?


Amb l'ús de textos de diferents autors reconeguts -que jo desconeixia- i sense un fil argumental clar (volgut pels propis autors), barrejant pel mig escenes fantàstiques de nivell d'un musical, tot plegat es tradueix en una obra recomanable d'anar a veure. Preferiblement amb una mica d'idea del què es tracta des d'un inici per ajudar a la seva comprensió.

En aquest enllaç pots trobar més informació de la companyia (Corcada teatre), de l'agenda de l'obra, i d'altres espectacles o funcions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)