diumenge, 25 d’abril del 2010

Cap de setmana [+] independentista!

Evidentment tots els caps de setmana són independentistes, i no només els caps de setmana; però aquest ho ha estat especialment.

Iniciant-lo un divendres després d'una jornada festiva i amb un sentiment especialment catalanista com ho era la pròpia Diada de Sant Jordi, vaig agafar l'autobús direcció Girona, ciutat on em passaven a recollir per poder-nos arribar a Castelló d'Empúries i assistir al concert que hi feien Els Pets, inici de gira del nou disc Fràgil i principalment com a acte principal en suport de les consultes sobre l'Autodeterminació d'avui mateix, 25 d'abril, organitzat per la plataforma Alt Empordà Decideix.

Sense que s'hagués acabat la festa a la recent estrenada sala polivalent de Castelló, agafàvem els cotxes, i en ruta passant per Figueres, Girona i Breda, ens arribàvem a Barcelona. Uns quants més, puntuals; a les 7 del matí situats als corresponents seients del tren.
Un viatge interessant. Divertit. Curiós. I és que sense haver dormit, no sé pas si teníem son!
Un viatge així, de 3 horetes, amb tot de grans companys més o menys coneguts, dóna per molt.

Ja a València vàries coses. Retrobada amb els companys i companyes de JERPV. Il·lusionats perquè també anem al sud del nostre país, animats perquè som molts qui creiem en els Països Catalans, contents perquè aquest cop no eren ells i elles qui s'havien de llevar d'hora. I inici del Consell Nacional de les JERC. Un parell d'horetes, dinar. A la tarda, concentració de molta (molta!) gent per donar el tret de sortida a la manifestació que commemora la Batalla d'Almansa 303 anys després. Sota el lema Els valencians no som espanyols les JERC reivindicàvem el dret a la llibertat, el dret a la Independència.

Enmig de crits, controlàvem el rellotge. Un altre tren, aquest cop de tornada, apunt de sortir. De nou entre els seients i el bar, 3 horetes (ja més cansats) d'anècdota. Però com que tot just
estàvem a dissabte, i encara quedava molt cap de setmana, fent una parada a Cerdanyola, Vidreres. A viure una estona de Destaca't, el concurs que s'organitza des de JERC Comarques Gironines. Vaig votar pels Van Damme, ripollesos engrescats, els últims que van tocar.

I avui mateix, diumenge 25 d'abril, ha tingut lloc la 3a onada de consultes sobiranistes. Fent una ullada al cap de setmana respiro ambient independentista, noto ganes de viure des de casa, com a casa, i sent de casa. He coincidit amb un munt de gent, que com jo, pensa en Països Catalans. Però del que més segura estic encara, és que no he coincidit, amb encara un munt més gran de gent, que com jo, pensa en Països Catalans.

3 comentaris:

  1. Quin gran i llarg cap de setmana!!

    Jo encara tinc la sensació que sóm dissabte avui, i no, és diumenge :(

    un ptoo

    ResponElimina
  2. hahaha! Marc! Cert!
    La primera afirmació correctíssima!
    GRAN cap de setmana! XDDDDD

    I per què l'acabis reflexionant... (potser estàs tan cansat que no ho pillaràs, eh.. XD) quan al Facebook, cliques sobre "M'agrada", cap a on mires??? XD

    Per cert, merci per tot!!!!

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)