diumenge, 28 de març del 2010

Presenciant una DanceMob!

Com si fos l'espia de l'espia, m'he presentat al lloc indicat, a l'hora indicada. Però sense que ningú més ho sabés. O puntualitzant, sense que ningú sabés que jo ho sabia, i que m'hi dirigia. Allà, sense que ningú dels que "s'amagaven" ho sabés, n'espiava les converses i comentaris.

Per pura casualitat, ahir me'n vaig enterar. Una vuitantena de persones estaven convocades aquest cap de setmana, en diferents moments i llocs, a concentrar-se enmig del carrer, i posar-se a ballar una coreografia ja assajada.

Cada vegada el món és més global. Iniciatives que comencen en un indret es repeteixen una vegada i una altra (de diferent forma i en diferents versions), i es transmeten arreu del planeta. Fa uns dies parlava del geocaching. Avui parlo de les DanceMobs (es podria interpretar com a acció sorpresa). Buscant al youtube fàcilment se'n poden trobar de realitzades a molts llocs diferents entre ells (un centre comercial de Barcelona, el metro de Madrid, un parc a Londres, etc.). Aquest cap de setmana, coincidint amb el Mercat del Ram, ha sigut el torn de Vic.

Mira!

2 comentaris:

  1. ei!!!
    Ja n'havia sentit a parlar, però vist així... moooooooooooolaaaaaaaaaa!!

    ResponElimina
  2. hahahaha!
    Doncs Cris, ja ho has vist! XD
    I com que sóc així de freak... -tu ja ho has anat descobrint...- han afegit el meu correu electrònic a la seva llista de contactes per la propera ocasió que en facin alguna...!!!
    ;p

    T'hi apuntes?
    una abraçada!

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)