dilluns, 8 de març del 2010

Fent camí cap a la Igualtat d'oportunitats

És un dia estrany! Què celebrem? Res! No celebrem res!
El Dia Internacional de les Dones no és un dia en el què s'hagi de celebrar res, més aviat tot el contrari; és un dia on es commemora una lluita encara existent per assolir la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.
Evidentment som diferents, evidentment pensem diferent, evidentment existeixen diferències ben plausibles entre uns i altres, però aquestes diferències no són motiu perquè a nivell laboral, per posar un exemple, els homes tinguin certs avantatges; no és motiu, perquè a nivell domèstic, ells puguin restar al sofà, mentre les dones netegem, cuinem i posem rentadores; no és motiu perquè fent el mateix, ells cobrin més que elles i a més, tinguin més facilitats per assolir càrrecs directius.

Fa uns dies vaig escriure un article d'opinió sobre aquest tema, perquè realment és un tema que és present en el dia a dia de cadascú de nosaltres, i que només amb la suma de cadascun i cadascuna de nosaltres podrem aconseguir canviar.

Penso també en la campanya que iniciem justament avui les JERC, i crec en el lema, que m'agrada: Anem per feina, trenquem barreres!

2 comentaris:

  1. MOOOOOOOLTES FELICITAAAATS!!! QUÈ ET PENSES QUE NO ME'N RECORDARIA QUE AVUI ÉS STA. ÒRIA??!! ESPERO QUE PASSIS UN MOLT BON SANT!!! UN PETONÀSSSSSS!!!!

    ResponElimina
  2. hahahahah!!!!!
    puti!!! (quants dies sense que ningú t'ho digués, eh... o has trobat algú altre??? ¬¬ )
    Algun dia, després de la Shadow em quedaré i et saludaré! XDDDD

    hahaha!!! Tinc ganes del sopar!!! Tot i que sigui pel què sigui...
    En fi.. la vida!
    Una megahípersuperabraçada! ;p

    (ps.. i gràcies per felicitar-me... ets de les poquetes persones que ho va "recordar"! XDDD )

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)