diumenge, 13 de setembre del 2009

fent teatre...

Espectacular!
No seria el primer cop que afirmo que m'agrada el teatre. Aquest cap de setmana no he faltat a una cita ineludible marcada en el meu calendari des de fa ja alguns anys com ho és la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega.

M'agrada viure'l. M'agrada veure'l.

Viure'l és apassionant. Pujar dalt d'un escenari (o durant la Fira, al propi carrer), esperar l'obertura del teló, i fer desaparèixer en uns instants el nerviosisme sota els llums. Representar. Desinhibidor.

Veure'l és divertit i enriquidor. També distret. Vital. Sovint et fa reflexionar sobre diferents temàtiques. Properes o allunyades. Et fa riure. Et fa plorar. Pensar.

M'agrada!

El proper dissabte intentaré viure en primera persona l'estrena d'una obra de teatre representada per una amiga: HA NASCUT CUGULA! Una producció de Roda Fetillera (a Granollers, el dissabte 19 de setembre a les 10 de la nit!)
Des de la pàgina de la companyia proposen una interessant pregunta... Participa-hi!

I com que avui he rigut molt amb un espectacle... en deixo un trosset!


(Cal dir que l'espectacle ja feia una estoneta que durava, i que encara ha durat uns minuts més, amb la improvisació i l'espontaneïtat del públic. Però a mi, se m'ha acabat la bateria!)

1 comentari:

  1. Moltes gràcies!

    espero la teva crítica constructiva eh?! i ja saps que vindré a veure't quan pugui!!!

    petonassos guapa!!

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)