dissabte, 30 d’agost del 2008

hi ha qui es pregunta...

Quant se t'aproxima la companya de feina sigilosament a la feina, i seguint-li la conya li dius: "-Qui ets tu?", i la seva resposta és:
Hi ha qui es pregunta per què es van extingir els dinosaures,
hi ha qui es pregunta per què el mar és infinit,
hi ha qui es pregunta si hi ha res més després de l'univers,
jo em pregunto què hi haurà avui per sopar!?

Quant això passa, t'adones de la sort que has tingut amb la teva companya de feina. Aquesta és la Marina Romero, i més que això, companya, és una molt bona amiga!!!! Ahir va fer 25 anys!!! (1/4 de segle!!!!) Moltes felicitats! (de fet ja t'ho vaig dir ahir...)
Hi ha, si és que es pot dir aixi, una mena de sex-appeal entre ambdues que ens ha portat a moltes paranoies durant aquest any i mig que portem veient-nos tantes i tantes hores!!! Crec que ens coneixem força (Marina... de fet tu ets jo2, i jo sóc tu2...!), i la mostra d'això és el seguit de tonteries que escriuré a continuació que crec que només ella entendrà i que espero que un somriure als llavis li provocarà: OMMO (aquesta és la principal, tot i que no és una tonteria!); desconnecta!; doncs jo vaig i m'hi cago; també també; gamba arrebossada; òria2; puta guarra; calculadora!
Les vegades que he plorat de riure a la feina... i això és d'agraïr. Però no és sols una persona amb qui riure-hi, sinó també amb qui confiar-hi, i per què no, imaginar un futur amb ella! (professionalment parlant malpensats!!! XD )

Marina... ens veiem dilluns! (i no arribis tard, eh... ;p )

2 comentaris:

  1. jajajajaj!!!! moooooltes gràcies per aquesta mini biografia!!!!! la veritat és que sí que se m'ha escapat un somriure als llavis!!!!jajjaja!!però em sembla que de noms teus te n'has descuidat uns quants.... jeje... un petonàs enorme!!!(ens veiem demà a la feina...snif,snif!)
    com que no ser com va per escriure el nom en aquest bloc, t'ho dic aqui: sóc la Marina.

    ResponElimina
  2. l'altre dia em van dir que el jefe de la marca d'esports "Nike" era sord. si,si... es veu que és justdoit!
    (podeu riure)

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)