dilluns, 30 de novembre del 2009

pànic, anàlisi i programació!

Curiós el títol per l'entrada, probablement també una mica exagerat. Però aquestes reaccions me les ha provocat la imatge lateral aquest mateix matí!

He anat a esmorzar i no he pogut pagar. Quan ja era massa tard (bàsicament perquè ja havia consumit) m'he adonat buscant i regirant per dins de la bossa que no tenia la cartera!

Pànic! Un altre cop no pot ser. Per Patum, per Música Viva de Vic, i ara també, després del Barça-Madrid?

Anàlisi! On? Com? Quan? Després del partit vaig pagar al bar, per tant a les 9 del vespre encara la tenia. A continuació què? On pot ser en aquest precís moment! Si jo fos cartera.. on m'amagaria?

Programació! Si no la trobo, què cal fer? Primer de tot, anul·lar targetes (els del banc al final em coneixeran...!), nova documentació, targeta del pàrquing de Rupit...
Quina feinada!

Però després del partit, després de pujar al cotxe, anant per la carretera, vaig veure un altre cop els cartells del SÍ a la Independència editats per les JERC. Es mereixien també una foto. Donem un parell de voltes a la glorieta (sí, glorieta) i traient la càmera de la bossa, clic! i foto.

Efectivament, després d'un parell de trucades, confirmat. La cartera estava al cotxe. Amb les presses (anàvem junts amb un altre cotxe -i amb la seva ocupant- que no devia entendre perquè donàvem tantes voltes i ens paràvem allà al mig) la suposició és que en treure la càmera em va caure la cartera. Quin alleujament! De moment res d'anul·lar targetes, res de nova documentació i res de targeta del pàrquing de Rupit.

Però bé, subliminalment el missatge també és clar, oi? El 13 de desembre, tu que pots (jo no puc) vota SÍ a la Independència!

3 comentaris:

  1. Ostres, no voldria ser pesat, però aquí va com anell al dit per les fotos:

    Sí?? bueeeeeeeeeno....

    :)

    ResponElimina
  2. hahahah!
    Ets l'hòstia! Començo a entendre què sentíeu vosaltres fa uns anys a causa meva... XD

    (i sí, ara diràs: sí?? bueeeeeeno)

    Però el missatge, com he dit, és clar... Toni! Tu que a Seva pots, imagino que aniràs a votar pel SÍ A LA INDEPENDÈNCIA, oi??

    ResponElimina
  3. uii....

    Ja veurem eh... encara no m'he decidit, i si voto que no per crear varietat? Així tindrà més força el sí! xD
    Podria votar: Sí? Bueeeeeeeeeno.

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)