dimecres, 28 d’octubre del 2009

felicitat

Divendres passat la felicitat tenia una imatge, la Cris!
Irradiava felicitat per tots costats, i a més, la contagiava. Ella i en Marc van començar una nova etapa a les seves vides: un nou inici conjunt que espero que els perduri sempre com ho han viscut fins ara.

Els dies anteriors a la boda recordava moments que havia viscut amb ella! Una gran amiga que sempre reia... segur que trobaria un d'aquells videos grabat a les tantes de la matinada, on a mig fer un treball, la Cris no podia parar de riure!!!
O el dia que pràcticament xoca a les escales d'Eina amb en Jon Arbuckle, de qui precisament estàvem parlant (és que teníem un professor clavat, clavat a ell!)
Inoblidable també el viatge a Brussel·les, amb les floretes, les sabates de princesa i les mil aventures que hi vam viure!

De fet, la Cris sempre ha estat la imatge de la felicitat! Fins i tot quan estava estressada, quan no tenia temps d'acabar els treballs, quan ens inventàvem un gua (el troc) com a emblema del nostre grup en els treballs d'interdisciplinars... sempre reia! Feliç!

I ara, més que mai! Des d'aquí una gran abraçada a l'altra punta del món (ara deuen ser per Los Ángeles, de viatge...) convençuda que ens retrobarem i RIUREM a la tornada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)