dimarts, 28 d’abril del 2009

Incondicional amb el Kuesku United!

Ahir era l'últim partit, el definitiu, el final. El comiat?

No me'l podia perdre, així que puntual a les 9 arribava a les grades del pavelló. L'ambient, tant tranquil com de costum. Els primers escalfaments, els primers xuts dirigits a pròpia porteria. El Kuesku United es preparava pel darrer partit de la temporada, i l'àrbitre, mirant el rellotge en xiulava l'inici.

No ha estat el millor any, ni de tros, del Kuesku United. L'ascens de categoria els ha fet mal. Tampoc jo he estat l'aficionada d'altres anys, ni de tros. Tot i així, el primer dia, el del debut, i ja cap al final, he gaudit amb uns bons partits. El d'ahir amb una dolça victòria, un resultat gens ajustat. Grans gols i grans jugades. Grans parades d'un bon porter. Un merescut 8 a 1 va pujar al marcador de l'estadi (metafòricament, és clar).

Avui m'ha fet gràcia llegir la crònica del partit, des del propi blog del kuesku, i l'esment que s'ha fet de la meva persona: l'òria del bombo!!!!!

Sempre amb el Kuesku!!!!

*a la imatge, alguns dels membres de l'equip, ahir, en finalitzar el partit! De dalt a l'esquerra, i de dalt a baix: l'Edu, en Ricard, en Carles, en Pau, en Gener, en Xevi i en Jordi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)