dimarts, 4 de novembre del 2008

el debut

Després de la feina i tot sortint d'una inusual i sorprenent classe de cuina vegetariana, ahir vaig enfilar amb el cotxe cap a la pista blava on m'esperava el debut a la categoria B1 del Comarcal de Futbol Sala d'Osona, del Kuesku United, un equip format per uns bons amics.

Per circumstàncies del temps vaig arribar quan ja portaven deu minuts de partit i el marcador estava 3 a 0 a la nostra contra, però sentint des de fora encara de l'estadi, la celebració d'un nou gol, pujant aquest cop a l'altre costat del marcador. En una primera part intensa, una espectacular remuntada per arribar a la mitja part amb un ajustat 3 a 3. La segona part, un xic més calmada. Marcant només un gol per equip, vam arribar a 5 minuts del final del partit, amb un igualat 4 a 4.
Quan semblava que teníem a la punta dels dits la victòria, una mala jugada amb una defensa despistada, i el 5 a 4 en contra nostra. Seguit d'un sisè. Seguit d'un setè.

Resultat final, 7 a 4. La primera derrota de la temporada en un partit ajustat i desafortunat. Però tenint en compte l'ascens a una categoria superior, una petita victòria.

El Kuesku, l'equip que seguiré ja per tercera temporada. Els partits que pugui, que em sigui possible, per aconseguir com a la temporada 2006-2007, arribar a ostentar el títol de millor aficionada. De fet, per qui tingui un xic de curiositat, en el blog del Kuesku United es pot trobar molta més informació de l'equip, així com també, cap al final, observar una foto meva de fa força i força temps....

Ànims Kuesku!

[A la foto es pot veure la plantilla del Kuesku, durant la temporada 2005-2006. Actualment, només 6 dels 9 jugadors que apareixen a la fotografia, segueixen integrant el Kuesku, que ha tingut algunes baixes, però també noves incorporacions]

3 comentaris:

  1. Oria, jo vaig presenciar tot el partit i no sabria pas explicar-ho tan detalladament... es nota que hi vaig a xerrar oi? :P
    Molt bó el resum però, no crec que des del bloc del Kuesku s'expliqui millor!

    ResponElimina
  2. Xevi:

    Jo pensava que aquest ja era el 4rt any del kuesku... Wenu potser és que tu no comptes l'any passat jeje

    ResponElimina
  3. jjjaja! Xevi! Si que és el 4t any del Kuesku, però el 1r any, jo encara estava a Barcelona i clar, no podia venir als partits!!!
    L'any passat vaig estar mig (força) desapareguda, però si que el conto!!!
    XD

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)