diumenge, 31 d’agost del 2008

l'amistat; amics i amigues

Potser m'he obsessionat. Potser sí. Darrerament sembla ser que en el bloc sóc monotemàtica, però de fet són les circumstàncies que em porten a ser-ho.
Ahir vaig gaudir d'una magnífica nit rodejada d'amics i amigues a qui darrerament només veia quan ens trobàvem ocasionalment pel carrer; tot i que cal dir-ho, intento seguir-los la pista sempre que m'és possible.

M'he documentat:
Amistat. Afecció d'una persona envers una altra nada d'una estimació i benvolença mútues més enllà dels lligams de la sang i de l'amor sexual.
[Diccionari de la Llengua Catalana. Institut d'Estudis Catalans]

Es tracta d'una bona colla d'amics, la colla snoopy, amb qui hi he viscut moltes aventures, amb qui tinc molts bons records (també algun de dolent), però que sempre que hi quedo m'hi sento com si el temps no hagués passat.

Podria dir tantes coses de cadascun d'ells..., tinc tants records amb cadascun d'ells...
Ara estones amb un, confiances amb un altre, tonteries amb el de més enllà, moltes estones de barça, hores i hores de classe, consells d'un que es contradiuen amb els de l'altre, i com no, xafarderies de tots!!!




*Per cert, el de la dreta d'aquesta foto és en Xevi Señé, i avui 31 d'agost fa 24 anys!!! Moltes felicitats! (i que us vagi bé per Croàcia!)

3 comentaris:

  1. doncs a mi m'encanten els pastels!! sobretot si són de xocolata amb anous...mmmm....

    ResponElimina
  2. vols dir que cal que ens presenti en Jordi?...dona, jo crec que poder fer autogestió, hahahaha...

    petonassos!!!!!!

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)