divendres, 25 d’abril del 2008

Qui dia passa...

..any empeny!

Ben cert! Però hi ha formes i formes de passar-los. Avui al migdia surto de la feina, agafo el cotxe per dirigir-me al centre a dinar, veig un obrer estirat a terra descansant sota una ombra. Els llavis m'esbossen un somriure.

Arribo al pis, em canvio de roba! Comença a fer temps d'estiu, i això que no ha fet un hivern precisament fred.. però la calor, per mi, sempre és benvinguda. Em fa venir al cap els passats estius, sovint a Platja d'Aro, però també al País Basc, a Mallorca, i a Peníscola. Un altre somriure.

Buscant entre cd's al pis, en trobo un "d'important". Porta a la caràtula Micra.avi, 1r curs. Un somriure destacat. Recordo aquell dia al Saló de l'Automòbil, ens vam plantar l'Adriana, la Glòria i jo mateixa, disposades a pintar el cotxe que calgués. Em miro el video, somric i ric; l'intento penjar al youtube, pesa massa.. un resum de 12 minuts que passen ràpid per les 3 horetes que ens hi vam dedicar! Les trucaré, ho hem de repetir! Clar que no serà tan fàcil trobar un voluntari que ens deixi pintar-li el cotxe!!!!

Moments i dies del passat que em fan esbossar somriures, que em fan veure que qui dia passa, any empeny!

1 comentari:

  1. Oria!
    M'ha sorprès aquesta teva façeta "blogaire" però la veritat és que la celebro; és una bona manera d'expressar tot allò que et passa.
    Llegint el comentari d'avui se m'ha dibuixat un somriure al veure "Platja d'Aro", la veritat és que amb aquest solet avui es posaria molt bé. Sobretot per trencar, no?
    No m'allargo més, aniré visitant el blog per seguir les teves aventures! ;) Petonet!
    gemma.

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)