dimecres, 24 de setembre del 2008

Jo i el Congrés Comarcal d'ERC

Aquests darrers dies, i de fet ja en fa uns quants, han estat mogudets per mi políticament parlant. El proper divendres hi ha el Congrés Comarcal d'ERC d'on sortirà escollit el president i l'executiva d'Esquerra a Osona pels propers dos anys.

Com llegia dies enrere en el bloc d'en Jordi Casals, jo també puc dir que formo part de la candidatura d'en Carles Sanuy.

En ocasions anteriors se'm va demanar la meva col·laboració i participació en alguna comissió de treball d'ERC. Sense saber massa a on em posava, vaig acceptar amb il·lusió i ganes. Ha passat un temps (ni molt ni poc), i aquesta vegada la proposta ha estat que formés part de la candidatura del Carles. No puc negar que tan sols el fet que se'm fes la proposta, em va il·lusionar.
Després de pensar-hi, rumiar-hi i reflexionar-hi; després de parlar-ne amb diversos companys i companyes, la meva decisió va ser acceptar.

Els motius? Que segueixo tenint la mateixa il·lusió i ganes de treball que el primer dia.

Els companys i les companyes de candidatura em semblen un bon equip; a alguns els conec un xic més, a d'altres un xic menys; amb pràcticament tots hi he coincidit en d'altres ocasions; i a treballar, que és el què ha de fer una executiva, hi estan tots avesats i acostumats.

De totes formes, i com deia també pel Congrés Nacional, aquest divendres i un cop passat tot, penso que han de desaparèixer els sectors, les candidatures i les llistes, unificant la voluntat de treball de totes i tots per tal que el partit en surti enfortit i avanci una mica més per assolir la independència d'uns Països Catalans lliures i socialment justos.

Jo dissabte, seguiré tenint la mateixa il·lusió, les mateixes ganes, i la mateixa voluntat de treball.

3 comentaris:

  1. Hola Glòria,
    crec que t'haig de felicitar per una estrena tant reeixida en un congrés comarcal d'esquerra com el d'ahir.
    Ara tocarà pencar una miqueta... ;)

    ResponElimina
  2. MERDA!!! L'ORIA AL CONGRÉS!!! UN PAS MÉS PER L'AUTODESTRUCCIÓ DE L'UNIVERS!!!

    ResponElimina
  3. doncs res, que me n'alegro molt de la teva incorporació a la direcció comarcal...apa, ja saps què vol dir això, oi??? feina, feina, feina....ah...i més feina!!!
    SORT!!! i petonets hospitalencs!!!!!

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)