dissabte, 10 de gener del 2009

Parlem català, i clar!

Sempre m'ha agradat parlar bé el català, i ho procuro fer de la millor manera possible. Reconec que fins arribo a l'extrem de mal vici, ja que acostumo a corregir els barbarismes d'altri, i sovint se m'enfaden. A mi també mel's corregeixen, ja m'agrada. Però una cosa és parlar català, i una altra de diferent és parlar clar. Fa uns dies repassava el full informatiu anyal que s'edita per aquestes dates des de l'Ajuntament de Rupit, i sorpresa, vaig trobar-hi el meu nom. En el mes de setembre. Em citaven comentant que se m'havia comunicat que penjarien com cada any la senyera al balcó de l'Ajuntament. És cert, però també és cert que se'm comunicava denegant alhora la sol·licitud de fer onejar l'estelada, com més d'una vintena d'ajuntaments d'Osona feien, en commemoració del centenari de l'estelada i en un dia tan significatiu pels anhels del poble català, com ho és l'11 de setembre. Parlem català, però clar!

2 comentaris:

  1. No ho he acabat d'entendre... (i no perquè no parlis clar!)
    O sigui que no et deixen fer onejar l'estelada a casa teva o que tu volies fer-la onejar a l'Ajuntament o que ells la volien fer onejar o que el cosí de l'Enric per part de la Carme encara no té estelada?

    ResponElimina
  2. jajajaj Toni!!!! Mira que marxar de La Disco just quan jo entro... XD A veure si ens veiem abans no marxis a Dinamarca! Però si no cap problema... vinc jo a Dinamarca! XD
    una abraçada!

    ResponElimina

Ei!
Ostres! Em sap greu, que ara no hi sóc! Però si vols.. diga'm, i de seguida que pugui et contesto! ;)